Vacatures
Logo hondenboot

Hondenboot Antwerpen vzw

Opvoeden en trainen van assistentiehonden

Er zijn momenteel volgende openstaande vacatures:

Je neemt een puppy in huis en voedt die op tot een stabiele en goed gesocialiseerde hond.  Na 1.5 jaar is die klaar om door te stromen naar onze boot en kan de carrière als assistentiehond starten. We zijn op zoek naar mensen die max. halftijds werken om de puppy optimaal te verzorgen. Je integreert de pup in je dagelijks leven en neemt deze overal mee naartoe.


Je staat in voor de interne en externe communicatie en zorgt ervoor dat we actief zijn op sociale media. Ook onderhoud je onze website. / Je schrijft toegankelijke teksten / Je hebt een creatief oog / Je navigeert moeiteloos op sociale media / Je kan met een mac werken / Gem. 4 uur per week / Grafische skills en/of kennis van fotografie is een pluspunt!


Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van de honden. Je speelt en knuffelt met hen en zorgt voor sociaal en fysiek contact. Je houdt toezicht en laat de honden op vaste tijdstippen uit op het pleintje. Ook vachtverzorging komt aan bod / Vanaf 18 jaar / Hondenliefhebber / Minstens 1 volledig dagdeel beschikbaar.


Als hondenwandelaar zorg je ervoor dat onze honden voldoende lichaamsbeweging krijgen. Je neemt de honden mee naar diverse plekken om te laten wennen aan nieuwe prikkels. / Vanaf 18 jaar / Basisconditie: +- 2 uur wandelen / Al een eerste (positieve) ervaring met honden / Je kan per week of tweewekelijks wandelen, dit voor een volledig dagdeel. Weekends kunnen ook.
info@hondenboot.be

Asiadok Oostkaai 29 D,

2030 Antwerpen

0496 45 86 39

CONTACEER ONS

© Copyright. All Rights Reserved.

HONDENBOOT ANTWERPEN VZW


BTW BE0827843233

BANK BE30 3630 7549 2211


Neem zeker ook een kijkje op onze facebookpagina !

OPENINGSUREN


Maandag - vrijdag: 08.00 to 18.00

Zaterdag - Zondag: enkel op afspraak